Cauta in stiri

RSS Feed

BSB 2015: Linfoot si O'Halloran vor face parte din echipa Honda!

Ciprian | 18.11.2014
Foto ©:

A fost anuntat ca Honda se va intoarce in BSB in 2015 alaturi de Dan Linfoot si Jason O’Halloran.

Honda a dezvoltat modelul CBR1000RR Fireblade in 2014 alaturi de O’Halloran, fiind invitat la diverse sesiuni de teste private. Julien Da Costa a concurat si el 4 curse BSB pentru Honda Racing.

Lucrurile au mers bine in 2014, iar Honda Racing se pregateste pentru urmatorul an cu un nou pilot, Linfoot, fiind singurul care a cumulat puncte in toate cele 26 curse din 2014.

Linfoot a spus: “Sunt fericit ca fac parte din echipa Honda, intotdeauna am vrut sa ma alatur acestui grup unit si puternic.”

Dupa ce a terminat campionatul pe locul 5 anul asta, Linfoot a explicat: “In 2014 mi-am dezvoltat capacitatile, am atins un prag destul de bun dar acum trebuie sa avansez. Sunt motivat si trebuie sa ma lupt pentru podium in fiecare runda!”

O’Halloran, 26 ani, a spus: “Este un sentiment frumos, sa fiu mutat in BSB, am vrut asta de cand m-am alaturat echipei Honda, in 2011.”

“Am facut diverse teste, m-am acomodat. Presimt un an bun!”

Tags: bsb, honda 2015, bsb 2015, stiri moto, motoflash, motorcycle news 2014
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.MOTORETAIL.RO


OUTLETMOTO.RO


MOTOREX-MOTO.RO


PIRELLIMOTO.RO


NOLAN.RO


X-LITE.RO


TOPLITE.RO


KITLANT.RO


DUNLOPMOTO.RO


MOTOFLASH.RO