Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Lorenzo Lanzi il inlocuieste pe Laconi

24.05.2009
Foto ©: WSBK.com

Echipa Ducati DFX Corse a anuntat ca pentru etapa de la Miller Motorsports Park (USA), Lorenzo Lanzi ii va lua locul lui Regis Laconi, accidentat grav la Kyalami.

Odata cu semarea lui Lanzi, echipa originara din Veneto, spera sa poata tine stacheta la cel mai inalt nivel, intr-unul dintre cele mai echilibrate campionate de Superbike din ultimii ani. Pana la recuperarea lui Regis si pana la o eventuala decizia a acestuia daca va mai contnua in lumea curselor pe doua roti, conducerea echipei Ducati DFX a decis sa ii dea o sansa lui Lorenzo Lanzi.

Pilotul nascut in Cesena are deja la activ o experienta vasta in ceea ce priveste motoarele in doi cilindrii ale producatorului italian. A luat startul in 94 de curse de WSBK, inregistrand 3 victorii (ultima fiind la  Valencia in 2008), 6 podiumuri, un pole position si 2 cele mai rapide tururi de pista.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.