Cauta in stiri

RSS Feed

Moto2: Luis Salom a murit intr-un accident.

Ciprian | 03.06.2016
Foto ©:

Pilotul Moto2 Luis Salom a incetat din viata dupa un accident in free practice pe circuitul Montmelo din Barcelona. Acesta a cazut pe turul 12 si a fost dus de urgenta la spital. In ciuda eforturilor depuse de medici, acestia au declarat decesul.

Nascut in Palma de Mallorca pe 7 august 1991, Luis Salom a intrat in lumea curselor de la o varsta frageda si a progresat rapid. A aratat inca de la inceput ca e un luptator iar in 2007 s-a inscris la Red Bull MotoGP Rookies Cup, reusind un loc secund.

In 2009 a castigat Spanish Grand Prix, pilotand o Honda de 125 cmc.

In 2010 a fost alaturi de echipa Lambretta iar Portuguese GP l-a prins pe locul 5, urmandu-si visul sau de campion mondial.

RW Racing si Salom au obtinut in 2012 opt podiumuri. Perioada de glorie a fost la Indianapolis unde a castigat primul sau titlu, depasindu-l pe Sandro Cortese cu 0.056s.

Dupa toti acesti ani, Salom s-a dezvoltat si si-a castigat reputatia de pilot agresiv, bucurandu-si fanii cu orice depasire. Acesta va ramane in sufletele tuturor.

Sincere condoleante familiei indurerate. #Mexicano39

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.