Cauta in stiri

RSS Feed

supermoto

Mai mult Supermoto pe Eurosport2

11.02.2010
Foto ©: three-sisters.co.uk

Youthstream si Eurosport au semnat un contract prin care canalul Eurosport2 va transmite in 2010 Campionatul Mondial de SuperMoto S1 si FIM SuperMoto of Nations.

In timp ce in Vestul si Sudul Europei, Eurosport va transmite live aceste intreceri, pentru Est si Nord acestea se vor transmite live sau la putin timp de la terminarea evenimentului.

Campionatul Mondial de SuperMoto include 6 runde in acest an, prima runda fiind programata pe 2 mai la Castelletto di Branduzzo in Italia, in timp ce FIM SuperMoto of Nations va incepe pe data de 3 octombrie la Cahors in  Franta.

Eurosport2 a fost lansat in 2005 iar in prezent acesta este disponibil in 40 de milioane de case, disponibil in 14 limbi si prezent in 46 de tari, acoperind intreaga regiune geografica a Europei.

In 2010 Eurosport2 si Eurosport Asia Pacific vor transmite si intregul sezon al Campionatului Mondial de Motocross si Red Bull Motocross of Nations.

Via | noroi.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.