Cauta in stiri

RSS Feed

competitii off-road

Mai sunt 3 zile pana la trialul Romanian Extreme Adventure

24.06.2009
Foto ©: Romanian Extreme Adventure

La Maracineni (jud. Buzau), se va desfasura, pe 27 iunie, incepand cu ora 15.00, Prologul celei de-a patra editii a Romanian Extreme Adventure. Peste 100 de masini, motociclete, ATV-uri si quaduri vor trebui sa parcurga un traseu de trial care ii va pune pe concurenti in postura de a sfida limitele fizicii.

Show-ul din apropierea orasului Buzau este unul extrem si deja cunoscut drept cel mai spectaculos trial din Romania, fiind singurul care ii reuneste pe cei mai buni piloti de off-road extrem, indiferent daca piloteaza masina, motocicleta sau ATV-ul. Chiar daca la editiile anterioare s-a concurat in trial la finalul competitiei propriu-zise, in acest an la Romanian Extreme Adventure trialul va stabili ordinea de start pentru prima zi in munti.

Cele peste 100 de vehicule inscrise in concurs vor avea de trecut peste busteni, bolovani, vor urca si cobori pante cu grad mare de inclinare, nefiind exclus ca o parte dintre masini sa fie troliate pentru a putea trece peste obstacole.

Printre cei care vor incerca sa obtina o clasare cat mai buna la trial, pentru a avea ulterior o pozitie avatajoasa la startul primei zile in munti, se afla la categoria auto – Chello (Parazitii), Tiberiu Stan, Bogdan Cord, Stefan Grigorescu, iar la categoria moto – Mani Gyenes, Romeo Duicu, Ciprian Popescu, Dani Otil, Alexandru Garbacea, Marton Szilveszter, Ioan Tara, Laurentiu Nedelcu, Ioan Somodean, toti fiind favoriti pentru ocuparea primelor trei locuri la finalul editiei din 2009 a Romanian Extreme Adventure.

Romanian Extreme Adventure este un eveniment off-road de sapte zile care imbina off-road-ul extrem cu rally-raidul si enduroul. Timp de aproximativ o saptamana, concurentii stau in munti, parcurgand – cum este cazul in 2009 – 1.680 km in zona Nehoiu si Masivul Penteleu. Ineditul il reprezinta bivuacul, toti cei angrenati in acest eveniment locuind timp de o saptamana intr-o tabara amenajata la peste 1.000 de metri altitudine. Practic, Romanian Extreme Adventure este singura competitie de motorsport desfasurata in Europa in care cartierul general se afla in mijlocul naturii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.