Cauta in stiri

RSS Feed

competitii trial

Maine incepe primul sincron trial din Romania

27.11.2009
Foto ©: Julien Dupont

In acest weekend, in Bucuresti, mai precis in parcul din spatele Palatului National al Copiilor, se va desfasura prima editie a Off Road Arena Syncron Trial. Organizat cu scopul de a promova si in Romania trialul, evenimentul se adreseaza masinilor, motocicletelor, atv-urilor si quaduri-lor care, de-a lungul anului, au concurat in Campionatul National de Off Road, in Campionatul National de Enduro sau in cel de Motocross.

Pe 28 si 29 noiembrie, off-road-ul ia cu asalt Bucurestiul: aproximativ 100 de vehicule vor face un adevarat show extrem in spatele Palatului National al Copiilor, spectatorii avand sansa sa vada ce inseamna trialul si ce infrunta in competitii pilotii din campionatele de off-road.

Acest haos urban controlat este o competitie de tip “battle”, fiecare categorie va pregati la start cate 2 “gladiatori” care se vor intrece pentru titlul. In concurs, vor participa 96 de echipaje, cate 32 pentru fiecare categorie. Cate doi piloti de la fiecare categorie vor evolua pe traseul aferent categoriei, publicul avand posibilitatea sa vada concurand in acelasi timp masini, motociclete si atv-uri.

Off Road Arena Syncron Trial va debuta pe 28 noiembrie la ora 10.00 cu prima sesiune de calificari si se va incheia duminica, 29 noiembrie, la ora 18.00, cu festivitatea de premiere.

Julien Dupont ia startul la Off Road Arena Syncron Trial
Cel mai cunoscut freerider urban din lume si in acelasi timp un foarte bun pilot de trial vine pentru prima data in Romania si pentru publicul bucurestean va oferi un adevarat regal de trial duminica la ora 12.45, in parcul din spatele Palatului National al Copiilor. Mai multe despre Julien Dupont aflati accesand site-ul Redbull.

Program Off Road Arena Syncron Trial

Sambata, 28 noiembrie  
10:00 – 13:00 – Prima sesiune de calificari
13:00 – 14:00 – VIP Drive
14:00 – 17:00 – A doua sesiune de calificari

Duminica, 29 noiembrie
10:00 – 12:30 – Desfasurarea primei parti a competitiei
12:45 – 13:15 – Trial Show cu Julien Dupont
13:30 – 17:00 – Desfasurarea celei de-a doua parti a competitiei si finalele
18:00 – Festivitatea de premiere

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.