Cauta in stiri

RSS Feed

Dementor Motocross Cup

Maine, spectacol la Ciolpani

21.09.2012
Foto ©: Nelu BANICA

Maine se va desfasura a V-a etapa a Dementor Motocross Cup pe circuitul european de la Ciolpani. avand in vedere conditiile meteorologice de azi, Ciprian Popescu a declarat in exclusivitate pentru motoflash.ro ca daca azi se va opri ploaia, maine vor fi cele mai bune conditii de concurs. Circuitul de la Ciolpani a intrat luna trecuta intr-o faza de "reparatii capitale" dupa cum spunea Adrian Raduta: "De aproximativ doi ani nu am arat atat de adanc. Avem pamant uzat la suprafata, pe care oricat l-ai uda tot se mai face praf. Sunt convins ca sportivii vor aprecia noua suprafata formata din nisip, rumegus si paie, un mix care va fi imprastiat in zona de start si pe viraje. E de munca, dar avantajele sunt convingatoare: pamantul umed nu se usuca atat de usor, se creeaza mai multe santuri pe viraje, o provocare de ordin tehnic si de ce nu, se ruleaza mai placut pe o astfel de suprafata”, spune Adrian Raduta intr-un interviu postat pe site-ul oficial al competitiei.
Dupa tensiunea din timpul manselor, organizatorii, cluburile sportive Dual Racing Team si Top Cross TCS propun tuturor celor prezenti la circuitul de la Gorgota Ciolpani un „program de relaxare” cu DJ Bodo, un party la ceas de seara din care nu vor lipsi muzica buna, micii si berea.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.