Cauta in stiri

RSS Feed

Dakar 2012

Malaysia & KTM la Dakar 2012

Costi Radoi | 22.12.2011
Foto ©: KTM

KTM, lider mondial in productia de motociclete sportive din domeniul off-road, castigator al tuturor curselor Dakar incepand cu 2001, tocmai a anuntat semnarea unui parteneriat de sponsorizare cu Malaysia NO1, pentru editia din anul 2012.

Editia aceasta va avea startul in Mar Del Plata, in Argentina, pe 1 ianuarie, si este prima aventura de la o coasta la alta, pornind de pe Coasta Atlanticului, avand un finish line pe Coasta Pacificului. Dakar-ul nu simbolizeaza numai unul dintre cele mai dificile evenimete din motorsport, ci este emblema celui mai greu rally si un trofeu ravnit de catre toti pilotii angrenati in aceasta lupta. Reprezinta recunoasterea absoluta a valorii a castigatorului, cu atat mai mult cat numai terminarea rally-ului reprezinta o adevarata victorie in sine.

Astfel, constructorul KTM este bucuros sa anunte parteneriatul cu Malaysia NO1 la initiativa primului ministru Yang Amat Berhormat Dato'' Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak. Proiectul a fost inspirat de catre Y.A.M Dato' Seri Syed Razlan si Datuk Redza Rafiq, director executiv al NCER, Regiunea Economica a Coridorului de Nord, o agentie guvernamentala, in departamentul primului ministru. Punerea in aplicare a planului se face cu ajutorul societatii economice private, Motonation Manufacturer Sdn Bhd, condusa de un consortiu de directori sub conducerea lui YAM Dato' Seri Syed Badlishah, KTM fiind prezent la semnarea acordului, prin persoana lui Selvaraj Narayana, director de vanzari si logistica desemnat pe toata regiunea Asiei de sud-est.

“KTM isi extinde interesele in Asia de sud-est, si acest lucru include atat asamblarea cat si vanzarea modelelor Duke 200 si Duke 690. De aceea suntem incantati sa legam Malaysia de succesele KTM si de rally-ul Dakar” a spus consultantul special in motorsport si purtatorul de cuvant al KTM, Heinz Kinigadner. Tot el a mai adaugat ca-si doreste ca acest contract de sponsorizare sa conduca la un parteneriat pe o perioada indelungata. “Malaysia este o tara cu un interes crescand in motorsportul international, iar marea mediatizare a Rally-ului Dakar reprezinta o platforma ideala pt a trimite acest mesaj. Dakar-ul nu este numai aducatorul de stiri si imagini de la unul dintre cele mai importante evenimente din motorsport, ci este visul oricarui motociclist angrenat in acest tip de activitate sportiva” a mai adaugad Kinigadner. In 2012, KTM va incerca sa obtina al 11-a victorie, avandu-i ca piloti atat pe Marc Coma, detinatorul actual al titlului cu echipa MRW, cat si pe Cyril Despres pilot al Red Bull, amandoi avand o experienta indelungata alaturi de KTM, acestia detinand fiecare catre 3 victorii ale Dakar-ului. Astfel, editia din 2012, va spori atat interesul cat si una dintre cele mai mari rivalitati din motorsport.

Un numar mare de sportivi, atat profesionisti cat si privati, ce doresc sa-si implineasca visul de o viata, au ales KTM pentru a se alinia la startul acestei competitii, transformand KTM-ul in cea mai dorita motocicleta pentru acest gen de cursa.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.