Cauta in stiri

RSS Feed

dakar series

Mani Gyenes - pe locul 1 la clasa 450 Maraton!

22.04.2008
Foto ©:

Dupa trei probe speciale din Central Europe Rally pilotul Mol Dakar Team, Mani Gyenes a preluat conducerea clasei 450 cmc Maraton terminand etapa de la Baia Mare pe locul 10 in clasamentul general.

In cea de a doua zi a Central Europe Rally s-a ajuns in Maramures concurentii avand de parcurs doua probe speciale nu departe de Baia Mare. Prima proba a insumat 76 km, insa cea de a doua a fost redusa de la 76 la 40 de km din cauza blocarii de catre un camion care nu a mai putut continua. Categoria moto a fost marcata astazi de retragera liderului Marc Coma in urma unei accidentari la genunchiul drept.

Pentru cel mai bine clasat pilot roman in raliul Dakar, prima etapa desfasurata in Romania nu a debutat cu dreptul. Inainte de punctul de control al primei probe, in urma unei cazaturi, s-a ales cu ghidon indoit, sistem de prindere al road-book-ului rupt si a fost nevoit sa parcurga in aceste conditii aproximativ 50 de km din speciala.

La sosirea in parcul de asistenta i s-au schimbat toate piesle avariate si a incheiat ziua cu al 10-lea timp urcand in clasamentul general al raliului de pe 14 pana pe 9.

Timpii obtinuti pe cele doua probe de astazi l-au propulasat pe locul 3 la categoria 450 cmc si pe 1 la clasa 450 cmc Maraton.

Maine se va concura in etapa Baia Mare – Debrecen urmand sa se parcurga in sens invers traseul de astazi.

Sursa | Mani Gyenes Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.