Cauta in stiri

RSS Feed

Raliul Faraonilor

Mani Gyenes - Cel mai bine clasat pilot roman

06.10.2008
Foto ©: Vectra Racing Team

Dupa locul 9 la debutanti in Dakar 2007, Mani Gyenes a stabilit un nou record in Raliul Faronilor. Datorita clasarii pe locul 5 in etapa a 2-a si-a adjudecat cea mai buna performanta romaneasca intr-o proba speciala a raliului din Egipt.
Mani Gyenes alaturi de coechipierii din Vectra Racing Team a reusit sa aduca prima echipa romaneasca in atentia rally-raidului mondial. Pilotul satmarean a terminat ziua pe locul 5 si ocupa, dupa doua etape, locul 8 in clasamentul general, in timp ce colegii sai de echipa sunt in top 20; doi dintre ei Frans Verhoeven si David Casteu luptandu-se pentru victorie.

Cea de a treia zi a editiei cu nr. 11 din Raliul Faraonilor ii duce pe concurenti in zona Sitra, apropiindu-se de oaza Siwa aflata nu departe de granita cu Libia.

Mani Gyenes: (Vectra Racing Team #50):

“Nu a fost o zi usoara astazi si ma bucur ca am reusit sa avem toti rezultate bune. David si Frans au fost foarte rapizi si este greu sa te apropii de ei. Cea de a doua etapa din acest raliu a avut multe portiuni rapide, insa am avut si o coborare dificila in apropierea oazei Farafra, unde din cauza vantului puternic si a nisipului era foarte greu sa vedem aripa fata a motocicletei.”

Pentru a urmari live evolutia lui Mani Gyenes in Raliul Faraonilor accesati:
http://tracking.iritrack.com/e-viewer/pharaons08/

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.