Cauta in stiri

RSS Feed

rally raid

Mani Gyenes in prima zi la Raliul Faraonilor 2008

06.10.2008
Foto ©: Vectra Racing Team

Debut cu dreptul in prima etapa de campionat mondial - La finalul primei probe speciale parcurse in Campionatul Mondial de Rally-Raid, Mani Gyenes a fost cronometrat cu al 10-lea timp al primei etape din Raliul Faraonilor.

Dupa ce nu a mai concurat in desert de aproape doi ani si aflandu-se pentru prima data in saua unui KTM 690 Rally, Mani Gyenes a reusit sa parcurga cei aproape 300 de km ai probei speciale Cairo -
Baharija in 03 :59 :08. Datorita acestui timp, pilotul satmarean ocupa locul 10 in clasamentul general, chiar daca acest raliu este doar un antrenament pentru editia 2009 a Dakar-ului.

Mani Gyenes (Vectra Racing Team #50):
“Am pornit al 46-lea in prima proba speciala pentru ca s-a dat startul in ordinea numerelor de concurs, insa am reusit sa recuperez destul de repede. Ma bucur ca nu am avut probleme cu navigatia si cu temperatura foarte ridicata la care am fost nevoiti sa concuram astazi (peste 40 de grade). Au fost piloti care din cauza deshidratarii nu au mai putut continua traseul si sincer si mie mi-a fost teama sa nu ma ratacesc si sa raman fara apa, insa am ajuns cu bine in bivouac.

Cea de a doua zi va fi si cea mai lunga din acest raliu, pentru ca vom avea de mers aproximativ 600 de km si nu va fi de loc usor pe piatra si mai ales catre finalul probei, cand avem o portiune destul de mare cu iarba camilelor.”

Pentru a urmari live evolutia lui Mani Gyenes in Raliul Faraonilor accesati: http://tracking.iritrack.com/e-viewer/pharaons08/

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.