Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Mani Gyenes la Red Bull Romaniacs - Ziua 3

17.09.2008
Foto ©: Thomas Campean

Locul 7 in ziua care i-a dus pe rideri la peste 2000 de metri altitudine
Dupa ce a pornit in aceasta dimineata al 17-lea, desi merge intr-un ritm care sa nu ii mareasca sansele de accidentare, Mani Gyenes a terminat ziua cu cel de al 7-lea timp.

Cea de a treia zi, in care concurentii au trebuit sa parcurga trasee creionate prin munti, i-a dus pe concurenti la peste 2000 de metri altitudine in golul alpin din zona muntilor Lotrioara. Ca si in zilele precedente cel mai mare inamic al riderilor a fost vremea, in aceasta dimineata concurand peste o ora prin ceata.

Ziua a insemnat pentru clasa Profi, cea care are cea mai dificila ruta, 123 km pe un traseu care nu a mai fost atat de periculos ca cel de ieri. Dar care in anumite zone a fost mult mai dificil multi din concurenti fiind siliti sa dea drumul motocicletelor pentru ca aveau de trecut peste coborari mult prea abrupte. Pentru Mani, cel mai de succes pilot roman la Romaniacs – doua victorii la clasa Experti – ziua a fost una care se poate rezuma cu un excelent loc sapte.

Mani Gyenes (ziua 3, pozitia 7, clasa Profi):
“Imi este foarte greu sa merg in aceasta competitie pentru ca toti s-au obisnuit sa ma vada foarte in fata, insa trebuie sa merg cat mai prudent posibil pentru ca traseul este atat de greu incat aproape la fiecare
urcare sau coborare poti sa te accidentezi. Am avut astazi o zona de aproape 8 km in care nu am facut altceva decat sa urcam o serie de rampe foarte inclinate si a fost foarte obositor, insa am reusit sa am in cele din urma un ritm bun. Mai avem maine o parte destul de grea de traseu si va trebui sa urcam chiar in centrul Sibiului pe o cladire aflata in constructie; acolo fiind finisul oficial al Red Bull Romaniacs 2008”.

Bookmark and Share
Poze de la Romaniacs 2008 by ovisopa on 22.09.2008
Peste 300 de poze de la editia din 2008 gasiti aici : http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/red-bull-romaniacs-sibiu-2008-antrenamente/154/1/ http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/red-bull-romaniacs-2008-day-1-prolog-sibiu/155/1/ http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/red-bull-romaniacs-2008-day-2/156/1/ http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/red-bull-romaniacs-2008-day-3/157/1/ http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/red-bull-romaniacs-2008-day-5/158/1/
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.