Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Mani Gyenes participa la Red Bull Romaniacs 2008 la clasa Experti

05.09.2008
Foto ©: Red Bull Romaniacs

Pe lista de start a celei mai dificile categorii
 
Dupa ce a castigat doua editii ale Red Bull Romaniacs la clasa Experti, Mani Gyenes a inceput sa concureze la clasa Profi, iar in 2008 va fi pentru a doua oara pe lista de start a acestei categorii concurand cu KTM 300 EXC-E, model 2008.
 
Cel mai bine clasat pilot roman in raliul Dakar a avut un inceput de sezon bun, clasandu-se pe locul doi la categoria 450 cmc a Dakar Series Central Europe Rally si fiind inscris in lupta pentru titlul national la enduro si endurocross - competitii la care a fost deja desemnat de doua ori campion national. Red Bull Romaniacs este cea mai importanta competitie din ramura enduro la care concureaza in acest an si in acelasi timp cea mai dura provocare inaintea Dakar 2009.
 
Mani Gyenes:
“Cu fiecare editie Red Bull Romaniacs devine din ce in ce mai greu tocmai pentru a-si pastra renumele de cea mai dura competitie enduro din lume. In 2008, vom participa la deja traditionalul Prolog din centrul Sibiului pe 13 septembrie, urmand ca in ziua imediat urmatoare sa urcam in munti. Prima zi de la aceasta editie este asemanatoare cu ultima de anul trecut si va fi extrem de grea, avand in vedere ca exista pe traseu doua urcari la care in 2007 a fost necesar ca motocicletele sa fie trase. La clasa Profi, va fi o concurenta dura pentru ca vin unii din cei mai buni rideri din lume, insa daca nu ma voi accidenta sunt sigur ca voi reusi sa termin pe o pozitie buna.”

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.