Cauta in stiri

RSS Feed

endurocross

Mani Gyenes revine in fruntea Campionatului National de Endurocross

04.06.2010
Foto ©: Adventure Ride

Triplu campion national la endurocross, Mani Gyenes a castigat etapa cu numarul patru a Campionatului National de Endurocross, desfasurata pe 29 mai la Ciolpani, in imediata vecinatate a stadionului comunal, in organizarea clubului bucurestean de motociclism Adventure Ride.

Pe locul doi s-a clasat Ervin Kovacs (Ivan Moto Racing Odorheiu Secuiesc), urmat de targumureseanul  (Iseco Targu Mures). Acesta este un rezultat important pentru titratul pilot Vectra Racing, care l-a devansat in clasamentul general pe coechipierul sau, Ionut Cojanu. Din cauza programului competitional incarcat, cu etape in Campionatul Mondial de Rally Raid, Mani Gyenes nu poate participa la toate etapele din campionatul de endurocross.

Etapa de ieri de la Ciolpani s-a desasurat in cadrul festivalului Moto X Country, un nou tip de eveniment motociclistic, care ilustreaza  filosofia Federatiei Romane de Motociclism, de armonizare a relatiilor cu organizatorii de competitii private. Pe acelasi traseu care combina un circuit de motocross, cu obstacole artificiale, menite sa imite obstacolele intalnite in cursele de enduro, cu solicitari tehnice specifice, se va desfasura astazi prima etapa a cupei Moto X Country, care va fi urmata pe parcursul actualului sezon de inca doua etape.

Aceasta strategie de organizare este menita sa creasca nivelul pilotilor amatori, cu posibilitati financiare mai reduse, care au sansa de a castiga un contract complet de pilot pentru sezonul 2011, oferit de un sponsor privat. Clubul Adventure Ride si-a propus si a reusit sa atraga marele public la acest eveniment motociclistic, imprimandu-i un caracter de festival dedicat pasionatilor de doua roti motorizate, cu concerte rock si toate ingredientele unei intruniri moto,

Bookmark and Share
Felicitari Marc Sandu ! by Popescu Mihail Raul on 06.06.2010
Parca ai fi fata umana a comunismului, Marc. Mai sa umplu ecranul compului de suc cand am citit despre, citez "filosofia Federatiei Romane de Motociclism, de armonizare a relatiilor cu organizatorii de competitii private".
motocross by nicoara on 15.09.2010
sunt inebunit dupa cross . am un ktm 250 in doi timpi . si am 14 ani.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.