Cauta in stiri

RSS Feed

competitii offroad

Mani Gyenes va fi prezent la Romanian Extreme Adventure @ Buzau

27.06.2008
Foto ©:

Duminica 29 iunie, Mani Gyenes va lua startul in Romanian Extreme Adventure - competitie off-road de anduranta care se va desfasura preponderent in Masivul Penteleu din Carpatii de Curbura.

Cel mai bine clasat pilot roman din raliul Dakar concureaza la clasa Extrem avandu-l coechipier pe Marton Szilveszter (17 ani), unul din cei mai tineri sportivi ai Perpetuum Mobile Satu Mare. Cei doi vor parcurge de-a lungul celor sase zile ale Romanian Extreme Adventure un traseu de 1680 km, creionat in cea mai mare parte in Masivul Penteleu, urmand ca sambata 5 iulie sa participe la o etapa de trial organizata aproape de orasul Buzau.

Startul in Romanian Extreme Adventure se va da din Piata Dacia - Buzau, duminica 29 iunie la ora 09:30, urmand ca la finalul primei zile concurentii sa ajunga in bivouac-ul amenajat langa Lacul Mocearu. Dupa probele de extreme din Carpatii de Curbura, pilotii vor reveni in Buzau vineri, 4 iulie, iar finisul va fi consemnat pe 5 iulie dupa terminarea probei de trial.

Mani Gyenes: “Am decis sa concuram la Buzau pentru ca anul trecut am participat aici in Musaios Extreme Adventure si am avut parte de o competitie buna, care mi-a permis sa ma antrenez pentru International Six Days Enduro. In 2008, organizatorii au decis sa lungeasca durata evenimentului si vom concura prin munti cinci zile, Romanian Extreme Advenutre fiind, astfel, cea mai dificila competitie la care mergem inainte de Red Bull Romaniacs.”

Pentru programul competitiei si mai multe detalii accesati site-ul Romanian Extreme Adventure

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.