Cauta in stiri

RSS Feed

raliuri

Marc Coma a castigat raliul Baja Aragon

22.07.2008
Foto ©: NMS-Racing

Marc Coma a castigat a 25-a editie a raliului Baja Aragon cu motocicleta sa prototip Baja 690, dezvoltata pe bazele unui KTM 690 Enduro, model care a fost introdus pe piata cu succes in februarie 2008. Baja Aragon este cel mai important eveniment off-road cu traditie din Peninsula Iberica ce se desfasoara in Portugalia.

Desi s-a crezut ca Marc va conduce pe portiunile rapide, avantajat fiind de motorul puternic de 654cc, urmand ca restul motocicletelor enduro sa recupereze in zonele tehnice se pare ca pilotul care a castigat raliul Dakar in 2006 nu a lasat nici o sansa competitorilor cu motociclete mai usoare.

Marc: "Am ramas surprins de manevrabilitatea incredibila din sectoarele dificile tehnic. Am fost mereu capabil sa atac in ciuda capacitatii cilindrice si nu numai ca mi-am aparat avantajul din etapele mai rapide dar am reusit sa-l maresc. Experienta si stadiul la care am ajuns cu prototipul actual ma fac sa spun ca motocicleta 690 Baja este o alternativa ideala pentru cursele Baja din ce in ce mai populare".
 
Rezultate:
1. MARC COMA KTM 690 BAJA 9:40:35
2. CYRIL DESPRES KTM 530 EXC 9:45:35
3. DAVID CASTEU KTM 530 EXC 10:04:55

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.