Cauta in stiri

RSS Feed

Raliul Dakar

Marc Coma de neoprit in Dakar 2009

07.01.2009
Foto ©:

Pilotul spaniol Marc Coma (Repsol KTM) continua evolutia de succes de pana acum, prin castigarea celei dea patra etape a Raliului Dakar, terminand cei 380 de km cu 1’17 in fata lui Cyril Despres (Red Bull KTM) si 1’21 in fata americanului Jonah Street (KTM).

In clasamentul general, Marc Coma conduce cu un avans de 42’57 fata de Jonah Street, care a urcat momentan pe locul doi. Pozitia a treia ii revine lui David Fretigne clasat cu 43’42 in urma liderului, francezul fiind sigurul pilot pe o motocicleta Yamaha care face fata dominatiei KTM.

Marc Coma (Repsol KTM)

"Dupa trei zile foarte rapide cursa si-a schimbat astazi ritmul terenul fiind mai variat si mai tehnic. Inca nu am vazut urme de dune dar solul a fost mai nisipos fiind o placere sa pilotezi. Telul meu astazi a fost doar sa pilotez la un ritm constant si sa-mi mentin avansul. Am optat sa folosesc un mousse dar Jordi era chiar in spatele meu cu o camera asa ca nu a fost mult stres."

Cyril Despres (Red Bull KTM)

"Nu va pot spune ce placere a fost sa am o runda fara probleme. Traseul a fost foarte frumos si am reusit chiar sa uit cat de in urma sunt in clasamentul general. Am plecat de pe pozitia 47 in aceasta dimineata si am depasit aproximativ 40 de motociclete, evident ca asta a necesitat un pic de timp, deci sa termin chiar in urma lui Marc nu este rau."

Clasamentul pilotilor in a patra etapa:
1. Marc Coma, Spania, KTM 
2. Cyril Despres, Franta, KTM
3. Jonah Street, SUA, KTM
4. David Fretigne, Franta, Yamaha
5. Francisco Lopez, Chile, KTM
6. Jordi Viladoms, Spania, KTM
16. Alain Duclos, Franta, KTM
 
Clasamentul general dupa primele patru etape:
1. Marc Coma, Spania, KTM
2. Jonah Street, SUA, KTM
3. David Fretigne, Franta, Yamaha 
4. Jordi Viladoms, Spania, KTM
5. Pal Anders Ullevalseter, Norvegia, KTM
11. Cyril Despres, Franta, KTM
110. Alain Duclos, Franta, KTM

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.