Cauta in stiri

RSS Feed

Raliul Dakar

Marc Coma triumfator in a treia etapa

06.01.2009
Foto ©: Chaco A.

A treia etapa a Raliului Dakar, de la Puerto Madryn la Jacobacci, a fost una cu noroc pentru echipa Repsol KTM, Marc Coma si Jordi Viladoms trecand linia de finish in fata principalilor rivali.

Mai putin norocos a fost coechipierul de la KTM, Cyril Despres (Red Bull KTM), care a avut din nou probleme cu un pneu si a fost nevoit sa astepte pe colegul sau de sprijin Alain Duclos pentru a-i imprumuta roata spate.

Marc Coma (Repsol KTM)
"A fost o zi foarte buna pentru noi. Am inceput de pe locul 17 dar din fericire a fost mult vant deci praful nu a reprezentat o problema. Cea mai mare provocare a fost sa gasesc compromisul potrivit pentru a mentine pneul si a pastra o viteza buna. Inca o data am optat pentru o camera. A fost o decizie foarte dificila de luat pentru ca nimeni nu are multa experienta de pilotat aici, dar pentru aceasta etapa cel putin parea alegerea potrivita. Diseara ne vom uita din nou pe hartile traseului inainte a a lua orice decizie pentru a patra etapa. Aici putem stabili tactici doar de la o zi la alta."

Jordi Viladoms (Repsol KTM)
"Am inceput al patrulea in aceasta dimineata si am mers usor pentru a-l lasa pe Marc sa ma ajunga din urma. Apoi am reusit sa-l urmez iar timpul pierdut asteptand l-am recuperat in spatele lui. Este un pic infricosator sa pilotezi cu o camera, trebuie sa te uiti mereu dupa pietre si in prima parte au fost multe. Mai tarziu drumul a devenit mai neted si am putut da drumul la gaz un pic mai mult."

Clasamentul pilotilor in a treia etapa:
1. Marc Coma, Spania, KTM 
2. Pal Anders Ullevalseter, Norvegia, KTM
3. Jordi Viladoms, Spania, KTM
4. David Casteu, Franta, KTM
5. Guell Farres, Spania, KTM
47. Cyril Despres, Franta, KTM
71. Alain Duclos, Franta, KTM
 
Clasamentul general dupa primele trei etape:
1. Marc Coma, Spania, KTM
2. David Fretigne, Franta, Yamaha 
3. Pal Anders Ullevalseter, Norvegia, KTM
4. Jacek Czachor, Polonia, KTM 
5. Jonah Street, SUA, KTM
6. Jordi Viladoms, Spania, KTM
21. Cyril Despres, Franta, KTM

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.