Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Marco Simoncelli vrea in WSBK din 2009

28.12.2008
Foto ©: MotoGP

Marco Simoncelli intentioneaza sa participe in primele doua etape ale Campionatului Mondial de Superbike de anul viitor, alaturi de producatorul italian Aprilia.

Proaspatul campion mondial al clasei 250cc cu echipa Metis Gilera, a declarat recent ca doreste sa evolueze in Campionatului Mondial de Superbike.

"Aprilia m-a invitat sa concurez in primele doua curse ale Campionatului de Superbike in 2009, deoarece ei tin foarte mult la asta." a marturisit Simoncelli publicatiei Motosprint.

"M-am gandit mult la asta si cred ca am sa merg. Da, cred ca voi concura cu siguranta acolo deoarece imi place ideea de a experimenta asta."

Pilotul italian a testat deja anul acesta modelul Aprilia RSV4 la Valencia.

"Chiar mi-a placut motocicleta. Este distractiva, rapida, si mai usoara decat una de 250cc deoarece livrarea puterii este mai lina. La Valencia am facut doar cateva tururi, fara sa schimb setarile si de fapt franarea motorului a fost inactiva, totusi eu am fost rapid pe loc."

"Deci, potentialul este acolo. Ideea de a-l exploata, la acest moment, ma face sa-mi doresc sa fac asta."

Via I 2WheelTuesday

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.