Cauta in stiri

RSS Feed

Red Bull X-Fighters

Marele Sfinx il incoroneaza pe Jones campion la Cairo

20.05.2010
Foto ©: Red Bull Photofiles

Sfinxul din Ghiza si cei 10,000 de fani au fost cu ochii atintiti asupra celor 12 cei mai buni piloti FMX de pe planeta. La cea de-a doua oprire a Red Bull X-Fighters World Tour 2010 vanturile desertului, nisipul si temperaturile de peste 40 de grade Celsius au impins omul si motorul pana la limite, dar Adam Jones (USA) a reusit sa le depaseasca, cu o saritura, cum putine au mai existat de-a lungul istoriei.

CAIRO (Egipt).Chiar in fata Sfinxului din Ghiza, singura minune a Lumii Antice care se afla inca in picioare, construit intre anii 2700 si 2600 i.Ch,americanul Adam Jones a distrus visurile de victorie ale celor 11 oponenti, invingandu-l si pe castigatorul din Mexico City (MEX), norvegianul Andrè Villa.

„ Acesta este chiar un vis implinit pentru mine. Conditiile din Cairo nu au fost usoare, dar runda finala a fost perfecta, de aceea juriul a fost de partea mea,”
a declarat cu zambetul pe buze atletul de 26 de ani.

In fata colosului cu o lungime de 73.5 metri si o inaltime de 20 de metri, indrazneala motociclistilor din Europa, Asia, America si Australia a fost pusa la incercare, acestia sarind 15 metri in inaltime si 30 de metri in lungime, prin aerul fierbine al noptii. Toti membrii elitei internationale a FMX-ului au fost de acord: „Este incredibil sa poti sari intr-o locatie atat de unica.”

Dupa cele doua opriri, din cele sase etape ale Red Bull X-Fighters World Tour 2010, Andrè Villa este in continuare in fruntea clasamentului general. Urmatorul eveniment va avea loc in Piata Rosie din Moscova (RUS) pe 26 iunie 2010.

Rezultate finale: Red Bull X-Fighters World Tour 2010, Cairo, Egipt:
1. Adam Jones (USA)
2. Andrè Villa (NOR)
3. Nate Adams (USA)
4. Robbie Maddison (AUS)
5. Levi Sherwood (NZL)
6. Eigo Sato (JAP)
7. Jim McNeil (USA)
8. Libor Podmol (CZE)
9. Lance Coury (USA)
10. Daice Suzuki (JAP)
11. Petr Pilat (CZE)
12. Nick DeWit (RSA)

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.