Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Marton Szilveszter, in carti pentru Echipa Tinerelor Sperante UEM 2010

24.02.2010
Foto ©: Vindex

Marton Szilveszter, campion national si est-european la Enduro, clasa E1, a participat pe 19 si 20 februarie la Possagno (in apropierea orasului Treviso, Italia) la un cantonament in vederea formarii unei Echipe Europene de Enduro, alaturi de 11 tinere sperante ale enduro-ului european.

Sportivii participanti au fost alesi in urma cercetarii atente a curriculei individuale,  cantonamentul fiind coordonat de specialistii din Comisia de Tot-Teren a Uniunii Europene de Motociclism (UEM). Numele celor trei piloti (plus o rezerva) care vor compune UEM Enduro Team vor fi dezvaluite pe 26 februarie.

Marton Szilveszter: “In primul rand vreau sa multumesc Federatiei Romane de Motociclism, fara a carei implicare nu as fi putut ajunge la acest cantonament. Mi-a placut foarte mult, pentru ca am avut ocazia sa cunoscrideri de top din Europa, si am invatat foarte multe. Eu am ajuns joi seara iar programul a inceput de vineri. Vineri au fost programate mai multe teste, de echilibru, psihologice, si s-au dat vizele medicale. Sambata dimineata, pe ploaie, am urcat pe motocicletele oferite de Husquarna Italy.

Nu a fost vorba de un concurs propriu-zis, nu s-a cronometrat nimic, ne-a fost evaluata tehnica. A fost prima oara cand am pilotat o Husqvarna, era un exemplar de serie, un WR 125 si a trebuit sa ma acomodez cu motocicleta, nu mi-a placut prea mult in varianta stock. Important este ca am stabilit bune relatii cu cei mai buni piloti din Europa si ca am invatat foarte multe de la ei”.

Via | Dirt Bike Zone

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.