Cauta in stiri

RSS Feed

enduro

Marton Szilveszter este la 18 ani campion est european si national de enduro

12.10.2009
Foto ©: Perpetuum Mobile

Sezonul 2009 a fost cel mai prolific din cariera satmareanului Marton Szilveszter, care dupa ce a devenit la sfarsitul lunii septembrie campion est european de enduro si-a adjudecat in weekendul 10-11 octombrie si titlul national.

Dupa ce in perioada 3-4 octombrie a participat la competitia hard enduro organizata de clubul XM Raid, Marton a venit la ultima etapa din Campionatul National de Enduro pregatit sa lupte pentru titlu. Aceasta s-a desfasurat la Poiana Pinului, in judetul Buzau, organizatorii pregatindu-le enduristilor un traseu apreciat de Marton ca unul foarte rapid.

Prin rezultatul obtinut in acest an, Marton duce mai departe traditia clubului Perpetuum Mobile - Satu Mare, pentru care au concurat si Laszlo Olah si Mani Gyenes cand si-au obtinut titlurile nationale.

Marton Szilveszter (campion est european si national la clasa E1):
Ma bucur mult ca am reusit sa obtin aceste titluri, mai ales ca in Romania la ultimile doua etape am avut prilejul sa concurez in aceeasi clasa cu Romeo Duicu (singurul roman care a terminat Dakarul din America de Sud) si Laszlo Olah (fost campion national de enduro). Imi doresc foarte mult sa repet performanta si in 2010, cand mi-am propus sa particip si la cel mai dur raliu hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. Iar pentru acest an trebuie sa le multumesc pentru intelegere colegilor si profesorilor de la Liceul Kolcsey din Satu Mare.”

Pentru mai multe informatii accesati blogul lui Marton Szilveszter.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.