Cauta in stiri

RSS Feed

enduro

Marton Szilveszter, lider in Campionatul Est European de Enduro

21.07.2009
Foto ©: Thomas Campean

In weekendul 18-19 iulie, pe circuitul de enduro de la Lazarea (jud. Harghita), s-a desfasurat cea de a treia competitie a Campionatului Est European de Enduro, iar Marton Szilveszter s-a impus la categoria E1, devenind si lider al clasamentului general.

Cu doar cateva zile inaintea aniversarii celor 18 ani, Marton Szilveszter a reusit sa preia sefia clasamentului general al categoriei E1– cea rezervata motocicletelor cu cilindree de pana la 125 cmc in 2 timpi si de 250 cmc in 4 timpi – dupa ce a castigat etapa de la Lazarea. Satmareanul s-a impus si in clasamentul national, nu doar in cel al Campionatului Est European si va concura in acest weekend la cea de a doua etapa din Campionatul National de Enduro.

Marton Szilveszter: A fost un weekend foarte bun pentru mine si ma bucur ca am reusit sa ajung pe local 1 la general in Campionatul Est European sau Balcanic, cum mai este cunoscut. Pana la finalul acestui sezon, mai avem de concurat in inca doua etape, este vorba de cea din Macedonia si de cea din Bulgaria si sper ca voi reusi sa raman pe primul loc. In paralel cu acest Campionat Est European concurez si in Campionatul National de Enduro, Lazarea fiind etapa comuna, iar in acest weekend urmeaza sa iau startul la cea de a doua etapa din campionatul national – evenimentul se desfasoara pe circuitul de la Zarnesti.

Pentru mai multe informatii accesati blogul lui Marton Szilveszter.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.