Cauta in stiri

RSS Feed

Campionatul Est European

La doar 17 ani, Marton Szilveszter pe podiumul unei etape europene de enduro

05.05.2009
Foto ©: Renemedia

La doar 17 ani Marton Silveszter a reusit sa urce, weekendul trecut, pe treapta a treia a podiumului etapei din Grecia a Campionatului Est European de Enduro.

Elev in clasa a XI-a la Liceul Kolcsey din Satu Mare, Marton are enduro-ul in sange si a dovedit acest lucru dupa ce a reusit sa devanseze seniori titrati din Europa si sa termine pe locul trei la categoria E1. Pe un KTM de 125 cmc, Marton va continua sa mearga si la celalte etape ale campionatului avand ca obiectiv clasarea pe cat mai multe podiumuri.

Pe plan intern, Marton Szilveszter va concura in Campionatul National de Enduro si la cateva etape din cel de endurocros, urmand ca din 2010 sa participe cel mai probabil si la Red Bull Romaniacs, cea mai dificila competitie de enduro din lume.

Marton Szilveszter:A fost o etapa destul de grea pentru ca aproape pe intregul traseu era foarte multa piatra. In prima zi am concurat 220 de km si in cea de a doua 180 de km si a fost greu sa ii devansez pe grecii de pe primele doua locuri, mai ales ca ei se aflau pe teren propriu. Tocmai pentru ca a fost un traseu atat de lung pe piatra ma bucur ca am reusit sa urc pe podium.

Palmares
2001   Loc.3 Campionatul National de Motocross (50 cmc)
2002   Loc.1 Campionatul National de Motocross (50 cmc)
2003   Loc.5 Campionatul National de Motocross (65 cmc)
2006   Loc.2 Campionatul National de Enduro Echipe
2007   Loc.2 Campionatul national de Enduro Echipe

2008  
Loc.3  Campionatul Est-Europen Bulgaria clasa  E1
Loc.1 Campionatul National de Enduro
Loc.2  Campionatul National de Endurocross
Loc.2  Campionatul National de Enduro Echipe
Loc.3 Off Road Bistrita Clasa Expert
Loc.1 Romanian Extreme Adventure  Clasa Extrem
Loc.1 Enduro XM Raid Buzau clasa Open

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.