Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Marton Szilveszter premiat la Sofia

25.11.2009
Foto ©: Vindex

Sambata, 21 noiembrie 2009, a avut loc la Sofia in Bulgaria Festivitatea de Premiere a Campionatului European de Enduro, festivitate la care a participat si tanarul reprezentant satmarean Marton Szilveszter care a obtinut cea mai buna clasare  din palmaresul sau sportiv.

Dupa o perioada de antrenamente sustinute si participarea la mai multe competitii unde a obtinut locuri fruntase, Marton Szilveszter a fost rasplatit, urcand pe pozitia cea mai inalta a podiumului, acesta fiind detinatorul Locului I in cadrul Campionatului Est European de Enduro, editia 2009.

Ma bucur foarte mult ca am reusit sa castig ambele titluri in acelasi timp (locul I atat in Campionatul Est European de Enduro, cat si in Campionatul National), este un pas important in cariera mea sportiva si sper ca in anul urmator, cu ajutorul sponsorilor, fara de care imi este imposibil sa concurez, sa reusesc sa obtin rezultate la fel de bune”, a declarat fericitul campion.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.