Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Mat Mladin este suparat pe AMA Superbike din cauza noului Buell 1125RR

22.07.2009
Foto ©: Adam

Mat Mladin acuza dur organizatorii AMA Superbike dupa ce proaspatul model Buell 1125RR a primit acceptul sa participe in campionat, intr-o competitie dedicata exclusiv motocicletelor de serie.

"AMA/DMG au incalcat in acest weekend atat de multe din propriile lor reguli. Buell este doar unul dintr-o lista lunga. Yamaha are reguli preferentiale de asemenea. Hitler ar fi mandru." a declarat pilotul de origine australiana.

In ciuda faptului ca a castigat de sase ori titlul in AMA Superbike si a intrat recent in afaceri infiintand compania Bike Gear Warehouse, Mat Mladin nu si-a putut stapani indignarea la adresa celor cu factor decizional: "Nu-mi pasa daca Buell castiga sau termina pe locul 20 si nu este vreodata competitiv. Ideea principala e ca, nu ar trebui sa fie legal pentru aceasta clasa... Banuiesc ca atat timp cat oamenii platesc suma potrivita de bani sau ceva de genul asta, cred ca esti acceptat."

Mladin piloteaza in prezent un Suzuki GSX-R 1000 K9 al echipei Rockstar/Makita si conduce actualmente in clasamentul general provizoriu. Tot mai multa lume vorbeste despre iminentul declin al AMA Superbike si felul in care se indeparteaza tot mai mult de nivelul Campionatului Mondial de Superbike.

Daca tot este atat de revoltat, poate ca Mat Mladin ar trebui sa ia in calcul o posibila ascensiune la WSBK, reteta de succes care a functionat in cazul lui Ben Spies.

Via I Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.