Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Mat Mladin in World Superbike in 2010?

11.12.2009
Foto ©: Yoshimura Suzuki

Multiplul campion AMA Superbike Mat Mladin a recunoscut ieri ca a primit doua oferte de a pilota in World Superbike in 2010.

Dupa ce a criticat dur organizatorii AMA Superbike si si-a anuntat retragerea atat din campionatul american cat si din orice alte competitii, australianul a declarat ieri pe pagina sa de Twitter:

Am primit doua oferte pentru World Superbike in ultima luna. Una din ele chiar foarte buna in ceea ce priveste motocicleta. Decizii, decizii ;-).

Ultimele zvonuri indica faptul ca Mladin ar fi curtat de Alfred Inzinger, fostul proprietar al echipei Power Horse Ducati, ce l-a propulsat pe Troy Corser in fruntea campionatului SBK in 1996. Inzinger conduce in prezent noua echipa satelit BMW, ce il are ca pilot pe austriacul Roland Resch.

Nu putem decat sa ne aratam entuziasmati de perspectiva venirii lui Mladin in sezonul 2010 al World Superbike, sezon ce promite deja foarte mult prin reintoarcerea campionului britanic James Toseland, a vice-campionului australian Chris Vermeulen cat si prin venirea britanicului Cal Crutchlow, campion World Supersport in 2009, ce a dovedit deja in mai multe sesiuni de teste ca este foarte rapid.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.