Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Mat Mladin se retrage definitiv din AMA Superbike si de pe circuit

03.08.2009
Foto ©: JCusio

Mat Mladin a hotarat sa se retraga la sfarsitul acestui sezon competitional din Campionatul American de Superbike AMA Pro Racing, satul de modul neprofesionist in care este condus acesta si regulamentul din ce in ce mai ridicol.

Palmaresul pilotului de origine australiana este unul de invidiat: sase titluri nationale in AMA Superbike castigate intre anii 1999 - 2001 si 2003 - 2005.

Mladin intentioneaza sa nu ia startul in urmatoarea etapa a campionatului, considerand ca circuitul de la Topeka ii poate pune viata in pericol, si este suparat pe restul pilotilor ca nu au curajul sa-si apere drepturile in fata organizatorilor.

Vorbind despre colegii sai, acesta a declarat: "Este uimitor cat de bine pot conduce o motocicleta dar sa fie in acelasi timp cei mai lasi oameni pe care i-am cunoscut vreodata."

In ciuda speculatiilor ca l-ar urma pe fostul sau ceochipier Ben Spies in Campionatul Mondial de Superbike, Mladin afirma ca a luat decizia sa-si incheie definitiv cariera sportiva.

Via I Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.