Cauta in stiri

RSS Feed

World Superbike

Max Biaggi acuza dur organizatorii WSBK

11.05.2009
Foto ©:

Max Biaggi a fost extrem de nervos dupa ce a trecut al treilea linia de sosire in prima cursa a etapei de la Monza, dar organizatorii au hotarat sa-l depuncteze cu 20 de secunde pentru ca a taiat usor sicana Roggia.

Aceasta decizie l-a retrogradat pe Biaggi pana pe locul 11 in clasamentul final al primei runde si i-a acordat locul trei pe podium lui Ryuichi Kiyonari (Ten Kate Honda).

Veteranul pilot italian nu s-a mai putut stapani, declarand: "Acest campionat este condus de amatori! Este dezgustator felul in care ne trateaza! In primul rand, taierea sicanei a fost aproape neinsemnata si nu am castigat nici macar o zecime de secunda si in al doilea rand, atunci cand am cerut sa vorbesc cu reprezentantul FIM pentru o explicatie, Claude Denis mi-a spus ca nu are timp sa discute acest lucru cu mine. M-am saturat de acest comportament, renunt sa mai particip in SBK."

Aprilia a reusit sa-l convinga pe Biaggi sa ia startul si in a doua cursa. Dupa ce a incheiat cea de-a doua runda pe locul cinci, acesta a declarat mult mai calm: "Sunt foarte suparat, respect persoana care a luat aceasta decizie, dar consider ca depunctarea a fost exagerata. As fi inteles daca in acel loc as fi castigat ceva, dar verificand timpii se poate observa ca am fost cu jumatate de secunda mai incet."

"Anul trecut in acelasi loc, Smrz a mers direct in mine si m-a dat jos rupandu-mi degetul mic si al cincilea metacarpian de la mana stanga si nici o masura disciplinara nu a fost luata. Nu am vrut sa iau parte la a doua cursa, dar fiind realist, am decis sa concurez si sa uit de controversa. A doua cursa nu a fost rea iar timpii mei erau buni si ma apropiam incet incet de grup, insa am facut o greseala si am pierdut teren."

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.