Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Max Biaggi vrea in echipa Ducati Xerox

07.08.2008
Foto ©: WSBK

Max Biaggi a confirmat ca isi doreste sa piloteze pentru echipa Ducati Xerox in sezonul World Superbike 2009. Acesta a declarat: "Nu, nu am vorbit cu cei din echipa insa am vorbit azi cu Troy Bayliss si mi-a spus ca nu are nici o problema daca ma alatur echipei si ca merit asta."

Max Biaggi, in prezent pilotul echipei Sterilgarda Go Eleven Team, a adaugat ca si-ar dori sa lupte pentru titlu ca pilot al unei echipe de uzina si a promis mai multe noutati dupa vacanta sa.

Davide Tardozzi, team manager la Ducati Xerox a declarat ca Max ar putea sa-l inlocuiasca pe Troy anul viitor, intrucat australianul se va retrage dupa acest sezon. Acesta a mai declarat: "Anul acesta a avut un start fantastic si ne-a aratat cat de puternic este."

Max este pe pozitia a saptea in campionat, inaintea lui Fabrizio, pilotul Ducati Xerox, de pe locul noua si inaintea colegului sau Ruben Xaus pe zece, ce va pleca de la Sterilgarda Go Eleven pentru a se alatura echipei BMW. Daca va pleca si Max, Sterilgarda va trebui sa gaseasca doi piloti in loc de unul fapt ce va declansa noi oportunitati si schimbari in lumea WSBK.

Via | Crash.net

Bookmark and Share
Go go Max! by Andrei on 07.08.2008
heheeee... se pare ca vom avea iar in prim plan un veteran:) aceasta e una din stirile care ma deconecteaza de la munca stresanta(uneori)de la birou. e placut sa aflii lucruri de acest gen mai ales intr-un asemenea format; pus pe tava de catre cei de la MotoFlash.:) felicitari baieti si va doresc sa o tineti cel putin tot asa si de acum inainte!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.