Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

MIC lanseaza USSB Championship in America

12.09.2008
Foto ©:

Motorcycle Industry Council, sub conducerea presedintelui Tim Buche, lanseaza un nou campionat moto profesionist in Statele Unite ale Americii. Denumit USSB Championship Series, acesta are scopul de a detrona campionatul AMA Pro Racing de pe scena competitiilor moto importante din America.

"Aceasta este America, o tara mare cu o piata moto mare care merita un campionat de prima clasa cu motociclete de fabrica pilotate de staruri." a declarat Ty van Hooydonk, USSB Managing Director.

"USSB Championship este raspunsul nostru. Vrem sa ne indepartam de limitari tehnice la motoare, de rapoarte putere/greutate, anvelope si restrictii ECU impuse. Vrem sa pregatim terenul pentru ca echipele de curse sa se intreaca, pe circuit, in laboratoarele R&D, in felul in care isi dezvolta motocicletele si ajuta la dezvoltarea motocicletelor de serie, in strategiile de formare si dezvoltare a personalului, si a pilotilor de asemenea. Sa-i lasam sa faca ceea ce fac mai bine si sa concureze."

USSB Championship va debuta anul viitor cu doua clase: U.S. Super Bike, pentru motoarele cu patru cilindri de 1,000cc si cele "v-twin cu o capacitate mai mare" si U. S Sport Bike, o categorie de 600cc similara cu World Supersport.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.