Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Mihai Stoichescu, Campionul Romaniei la Motocros, clasa 250 cmc Open

14.10.2008
Foto ©: Marc Sandu

Pilotul Motoextrem Lugoj a obtinut pentru al patrulea an consecutiv, titlul de Campion National la clasa 250 cmc Open, castigand detasat ultima etapa de motocros, desfasurata pe 12 octombrie, la Branesti-Faget, judetul Timis.

Aceasta performanta ii da dreptul lugojeanului de a obtine titulatura de Maestrul al Sportului, la doar 21 de ani. Si in acest sezon, Stoichescu a dovedit ca nu are adversari pe plan national, singura piedica in calea succesului sau fiind reprezentata de problemele de ordin tehnic.

Dorind sa evolueze cat mai mult, Mihai Stoichescu va alerga anul viitor in Campionatul Ungar si in Campionatul German ADAC MX Masters, competitii cu un nivel foarte ridicat, la care lugojeanul a participat deja, cu rezultate promitatoare. “Este o senzatie foarte placuta sa stii ca nu te bate nimeni in tara, dar pentru ca vreau sa cresc, voi concura afara” a declarat Mihai Stoichescu la finalul cursei de la Branesti-Faget.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.