Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Mihai Stoichescu isi surclaseaza adversarii cu un tur

09.09.2008
Foto ©: Marc Sandu

Dupa un sezon marcat de probleme tehnice si abandonuri, Mihai Stoichescu revine la forma care l-a consacrat, castigand penultima etapa a Campionatului National de Motocros, desfasurata pe 6-7 septembrie, pe circuitul de langa localitatea Tisau, judetul Buzau.

Pe o caldura torida, campionul national en-titre s-a «jucat» de-a dreptul cu adversarii, pe un teren tare, cu multe dalme si foarte mult praf, care a solicitat pilotii, favorizand si producerea de greseli de pilotaj. Nu a fost cazul pentru sportivul Moto Extrem Lugoj, care la sfarsitul mansei doi il depasea tacticos pe Ciprian Marianov si apoi pe adversarul direct din Campionatul National, Simon Zsolt.

Singura problema intampinata de tanarul lugojean a fost ruperea unei spite la roata fata. Doar o rasturnare spectaculoasa de situatie il mai poate impiedica acum pe Stoichescu sa devina pentru a patra oara, campion national.

Bookmark and Share
Stoichescu by Rares on 10.09.2008
hey daca vreti va dau si eu catvea poze reusite cu Stoichescu facute chiar de mn:D
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.