Cauta in stiri

RSS Feed

competitii europene

Mircea Vrajitoru - campion est european a treia oara!

Paul Lozba | 09.10.2008
Foto ©: Wizard-Racing

Pentru a treia oara consecutiv, clasa 125SP a fostului Campionat Balcanic transformat de anul acesta in Campionatul Est European (Eastern Europe Road Racing Championship), a fost castigata de sportivul roman, Mircea Vrajitoru.

Mircea, fiul renumitului Octavian Vrajitoru, la numai 15 ani, si-a reconfirmat valoarea si a reusit in urma victoriei din ultima etapa, desfasurata pe 28 septembrie la Belgrad in Serbia , performanta deosebita de a castiga al treilea titlu consecutiv de campion. Aceasta s-a intamplat dupa un sezon deosebit in care a avut 3 victorii si 1 podium, din cele 5 etape disputate in Grecia, Turcia, Serbia si Bulgaria. Din pacate, etapa din Romania s-a desfasurat la Pleven in Bulgaria, deoarece tara noastra nu dispune de un circuit de viteza specializat.

Tanarul Vrajitoru, fost pilot al Clubului Sportiv Wizard Racing, in prezent alergand pentru Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, a concurat in acest campionat pe o Aprilia RS 125 model 2007, pregatita pentru curse, si s-a luptat cu piloti din 8 tari din Europa de Est si Centrala.

Bookmark and Share
motocros by cristina on 15.10.2008
varule esti cel mai tare!arata-le la toti cine esti si care este adevarata ta valoare! te pup! (pt mircea vrajitoru)
BRAVOOOOO by Adrian Savu on 19.05.2010
Felicitari Mircea! Ma bucur enorm! Esti the best! :) Sa ne ajute Dumnezeu sa te vedem in motoGP fruntas! Bv bv bv! Tot respectul!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.