Cauta in stiri

RSS Feed

European Superstock 600

Mircea Vrajitoru pe locul 9 la Valencia!

12.04.2010
Foto ©: CSM Bucuresti

Concurand pentru CSM Bucuresti, pe o Yamaha YZF R6, Mircea Vrajitoru a terminat pe locul noua etapa de la Valencia, obtinand sapte puncte, un rezultat extrem de promitator pentru pilotul de 18 ani.
   
Sambata, 10 aprilie, pe circuitul de la Valencia (Spania) s-a desfasurat etapa cu numarul doi a Campionatulului European Superstock 600, competitie inclusa in World Superbike.

La cursa au participat si doi piloti romani, Mircea Vrajitoru (CSM Bucuresti) si Robert Muresan (Las Vegas Racing Team Arad). Pilotul CSM Bucuresti a obtinut cel mai bun rezultat al sau de pana acum: sapte puncte, care-l claseza pe locul cincisprezece in clasamentul general, din optsprezece piloti.

„In primul rand, am avut o echipa foarte buna in spate. Am avut un start foarte bun, am plecat de pe grila increzator in fortele proprii si am fortat tur de tur, incercand sa fiu cat mai rapid. Am reusit sa imi pastrez locul noua de la inceput pana la sfarsit, chiar daca in ultimele doua tururi de circuit m-au cam lasat puterile. Am sa remediez insa aceasta si problema,” a declarat Mircea Vrajitoru. De mentionat ca sase piloti au abandonat cursa.

Detinator al unui wild card si concurand pentru Las Vegas Racing Team Arad, Robert Muresan a reusit sa termine cursa pe locul treisprezece, pe o motocicleta  imprumutata, nepregatita pentru circuit, adunand trei puncte.

Robert Muresan s-a deplasat la Valencia cu motocicleta de rezerva a lui Catalin Cazacu, campion national la viteza pe circuit si pe aeroport, o Honda CBR 600RR, inchiriata cu doar o saptamana inainte de cursa si nepregatita pentru circuit. In timpul cursei, Robi a avut probleme cu electronica motocicletei, trebuind sa intre la boxe, insa odata acestea remediate a scos timpi similari cu pilotii de pozitiile cinci si sase. Iata declaratia lui Robi:

„Ne-am hotarat sa venim la cursa in urma cu o saptamana si nu am avut timp sa pregatim motocicleta pentru circuit. Am avut probleme cu butonul care limiteaza turatia motorului la intrarea pe linia boxelor, acesta activandu-se chiar in timpul cursei. Odata rezolvata problema, desi pierdusem un tur la boxe, am intrat inapoi  in cursa imediat dupa pilotii de pe locurile cinci si sase si am mers in acelasi ritm cu ei pana la final. Privesc etapa de la Valencia, ca pe un test”.

Bookmark and Share
Felicitari by a13cs on 13.04.2010
Felicitari Mircea si mult succes in continuare si sa stii ca iti apreciez munca pt ca nu avem multi romani care sa faca ce faci tu. RESPECT si mult succes pe viitor ASFALT USCAT
Brava by sinner on 16.04.2010
FOARTE TAREEEEEEE Felicitari micului vrajitor si poate incep a se misca treburile si prin tara asta. AMIN.
mirce by gaby on 12.05.2010
mircea dak nu iei cel putin locu 1 sa nu intrii in tsara
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.