Cauta in stiri

RSS Feed

Dakar

Misiunea Dakar ... ziua 11

Costi Radoi | 12.01.2012
Foto ©: monster

A sosit ziua a 11-a a rally-ului, zi in care a trebuit acoperita distanta dintre Iquique si Arica, adica 694 km, din care 317 km de legatura si o speciala de 377.

Duelul dintre Coma si Despres a continuat, ca de obicei, insa in valtoarea bataliei, amandoi au iesit din traseu si le-a trebuit ceva timp pentru a reveni pe cursul normal. Cand 2 se cearta, al treilea castiga, astfel incat Barreda Bort, spaniolul calare pe Husquarna, le-a “luat fata” castigand etapa. Si uite asa, ceea ce vorbeam ieri despre tanarul promitator, se confirma.

Dupa ce Coma s-a dezmeticit primul, a reusit sa termine speciala pe 2 si a fost urmat la mica distanta de catre Despres. Coma a declarat ca lupta se va duce la secunda, acum ca nu mai exista un ecart mai mare de 21 secunde intre el si Despres, iar Despres a tinut sa-l felicite pe Barreda Bort pentru reusita din etapa.

Insa, in ciuda plezanteriilor si a declaratiilor frumoase, e clar ca intre Coma si Despres batalia va fi una crancena. Avansul pe care-l au fata de ceilalti piloti le permite sa jongleze cu tactica si timpii, chiar si dupa penalizarile standard de 15 minute, survenite din schimbarea motoarelor.

La general, Despres conduce cu numai 21 secunde in fata lui Coma, urmati fiind de Rodriguez.

Dar sa vedem ce au facut si pilotii romani: Mani reuseste al 22-lea timp pe speciala si se claseaza pe 19 la general, Iar Marcel Butuza a reusit cel mai bun timp al sau, clasandu-se pe pozitia 38 pe speciala si 46 la general. Cu acest rezultat detine in continuare sefia la clasa Maraton.

La quad-uri, Mafei a avut cel mai bun timp, urmat de Marcos si apoi de Alejandro Patronelli.La general, Alejandro isi mentine sefia, urmat de fratele sau si apoi de Mafei.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.