Cauta in stiri

RSS Feed

Dakar

Misiunea Dakar ... ziua 13

Costi Radoi | 14.01.2012
Foto ©: redbull

O noua zi a competitiei s-a scurs. De data aceasta speciala s-a tinut intre localitatile Arequipa si Nasca, pe o speciala dura, de 246 km. Partea dificila a fost abordarea dunelor de nisip fin din Nasca.

La general, Despres care conducea clasamentul, a facut rocada cu Coma, pe locul 3 ramanand in continuare Rodriguez.

Daca Marc Coma se asteapta in continuare la o batalie stransa pana la sfarsitul competitiei, astazi Despres nu a putut sa se abtina si a acordat o declaratie plina de fair-play la adresa adversarului sau, numindu-l “intelligent si foarte rapid”.

Mani Gyenes a avut parte si el de un parcurs bun, cu un final de etapa pe 23. In felul acesta si-a conservat pozitia 17 la general. Marcel Butuza a terminat pe 47 in speciala si este pe 44 la general.

La categoria quad, Marcos a terminat in fata fratelui sau, Alejandro. Amandoi au fost urmati de Mafei. Ordinea in clasamentul general ramane aceeasi cu cea din ziua precedenta, cu Alejandro Patronelli, Marcos Patronelli si Mafei.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.