Cauta in stiri

RSS Feed

Dakar

Misiunea Dakar ... ziua 2

Costi Radoi | 03.01.2012
Foto ©: reuters

A doua zi a competitiei, a adus in atentia tuturor, dupa cum era de asteptat, duelul dintre Marc Coma si Cyril Despres. Etapa s-a tinut intre Santa Rosa de la Pampa si San Rafael, totalizand 782 de km dintre care 487 km de etapa de legatura si 295 speciala cronometrata.

Coma s-a distantat rapid si s-a instalat in rolul de leader, Despres a jucat din nou tactic si s-a apropiat venind pe locul 2 la finalul etapei, iar locul 3 a fost ocupat de Husquarna condusa de Juan Barreda. La finalul zilei, la general conduce Coma, urmat de Lopez, castigatorul zilei intai, iar pe 3 s-a instalat Despres, care a dat dovada de un spirit fair play deosebit, multumind concurentilor ce i-au lasat loc sa depaseasca.

Mani Gyenes a terminat pe locul 32, pozitie pe care o ocupa si la general, in fata lui Chris Birch, care ocupa pozitia 34. Marcel Butuza a terminat pe 83, ocupand pozitia 85 la general.

La categoria quad, primele 3 locuri au fost ocupate de uruguayanul La Fuente, urmat de argentinienii Alejandro Patronelli si Mafei, toti pe Yamaha. Aceeasi configuratie se pastreaza si la general, locul 4 fiind ocupat de Marcos Patronelli, fratele lui Alejandro, logic, tot pe Yamaha.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.