Cauta in stiri

RSS Feed

Dakar

Misiunea Dakar ... ziua 4

Costi Radoi | 05.01.2012
Foto ©: redbull

Ziua a patra a reprezentat acoperirea distantei dintre San Juan si Chilecito. Vorbim aici de 326 km de speciala si 424 km de legatura. Terenul a avut o suprafata destul de variata, alternand intre zonele de nisip si zonele pietroase.

Coma a fortat si a castigat etapa, avand un parcurs impecabil. Despres, care nu poate fi scos din ritmul sau, a mers consistent ca de obicei si a sosit al doilea la finalul etapei, cu o diferenta de numai 2 minute si 2 secunde. Locul al treilea pe grila zilei a fost ocupat de catre olandezul Verhoeven, cu al sau Sherco.

La general, Despres conduce in continuare, urmat de Coma, in schimb Casteu a coborat 2 pozitii pentru a-i face loc portughezului Rodriguez, care piloteaza o Yamaha.

Mani Gyenes si-a conservat pozitia 23 la general, cu o clasare pe locul 25 in aceasta etapa. Acest lucru confirma si consistenta pilotului satmarean. Daca acest parcurs solid al lui Mani se va mentine, e limpede ca va ajunge undeva in top 20. Noi ii tinem pumnii: “Hai Mani!”

Tot un parcurs solid a avut si Marcel Butuza, care a reusit o clasare pe 67 la finele etapei, ajungand pe 73 la general. Astfel pilotul Vectra Racing confirma declaratia din zilele trecute, cand spunea ca rezultatele mai bune vor veni odata cu urcarea in Anzi, deoarece se va rezolva problema vizibilitatii si a caldurii.

La categoria quad-urilor, argentinianul Mafei a reusit un parcurs foarte rapid, finalizat cu victoria in etapa, urmat fiind de cei doi Patronelli. Acest lucru l-a propulsat inaintea fratilor argentinieni la general.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.