Cauta in stiri

RSS Feed

motocros

Motocros: final de campionat la Branesti-Faget

15.10.2008
Foto ©: Nagy Fulop

Peste 70 de sportivi s-au inscris la startul etapei care urma sa definitiveze clasamentul general al CNI de Motocros. Castigator la cea mai importanta clasa, 250 cmc Open, a fost lugojeanul Mihai Stoichescu, frenetic sustinut de spectatori.

“Mita” a declarat ca a avut emotii deoarece evolua aproape la el acasa, privit de multi cunoscuti si prieteni, dar aceasta nu l-a impiedicat sa faca o cursa perfecta, luand obisnuitul avans de un tur fata de ceilalti concurenti. Ca urmare, Stoichescu a devenit, pentru al patrulea an consecutiv, Campion National la clasa 250 cmc Open. Urmaritorul sau direct in cursa, Istvan Balasz de la Ivan Auto Moto Odorheiu Secuiesc s-a clasat pe primul loc la 125 cmc, castigand si campionatul la aceasta clasa. Demn de mentionat, numarul manselor pe care “Isti” nu le-a castigat acest sezon, este de doar trei!

David Husarciuc, de la Motoextrem Lugoj a reusit prima sa clasare pe podium, pe locul trei, dupa lupte grele cu Alex Ionescu de la Moto Star Buzau, locul doi fiind adjudecat de George Cabal de la Vectra Zarnesti.

La clasa 85 cmc, Andre Gregoire de la MotoVerde Timisoara a castigat ambele manse, impunandu-se si in clasamentul general al Campionatului, performanta care ii permite sa alerge anul viitor la 125 cmc.

Cele mai mici clase, 50 cmc si 65 cmc
au fost castigate de Szfarli Hunor (Ivan Auto Moto) si respectiv Robert Tompa (Sugas Sf.Gheorghe), cei doi abonati la podium, adjudecandu-si si titlurile de Campion National.

La clasa Amatori, Madalin Nedelcu a avut probleme cu cei cativa concurenti veniti din Ungaria, cazand in prima mansa si ratand podiumul. Aceasta nu l-a impiedicat insa sa castige titlul de Campion National, ceea ce ii permite ca la anul sa alerge la Profesionisti.

La clasa Veterani
, ca de obicei, Pop Florian a fost cel mai rapid, pilotul targumuresean adaugandu-si dupa cele noua etape ale sezoului 2008, inca un titlu la bogatul sau palmares.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.