Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Motocross in Belgia

Costi Radoi | 20.06.2012
Foto ©: WorldMX

Un alt eveniment important s-a petrecut in weekend: o alta etapa din Campionatul Mondial de Motocross. Este vorba despre Marele Premiu al Belgiei, disputat la Bastogne.

Cursa intai a clasei MX2 a fost ca de obicei monopolizata de trioul deja prezent pe podium: pe locul intai olandezul Herlings pe KTM, pe locul secund britanicul Searle pe Kawasaki, iar pe locul al treilea belgianul Van Horeebek pe KTM.

Cursa a doua a insemnat rocada primelor doua locuri de la cursa intai. Astfel Searle a fost primul, Herlings al doilea, iar Van Horeebek s-a instalat pe locul al treilea.

La clasa MX1, campionul mondial in exercitiu, italianul Cairoli, a sosit pe prima pozitie in mansa intai, fiind urmat de catre francezul Paulin pe Kawasaki si de belgianul Desalle, pe Suzuki.

Si in cursa a doua Cairoli si-a dus KTM-ul pe prima pozitie, urmat fiind de Pourcell, francezul de la Kawasaki si de Desalle care a reusit sa-si conserve pozitia a treia.

La general, la clasa MX2, conduce Herlings cu 364 de puncte, urmat de Searle cu 340 si Van Horeebek cu 308.

La calsa MX1 la general, in frunte se afla Cairoli cu 345 de puncte, urmat de Desalle cu 298 si de Pourcel cu 292.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.