Cauta in stiri

RSS Feed

motocross

Motocross mondial in Portugalia

Costi Radoi | 12.06.2012
Foto ©: WorldMX

Tot in acest weekend, pe langa WSBK si evenimentul Bucharest Wheels Arena, iubitorii de motociclete in general si de motorsport in special, au putut vedea, pe internet, deoarece televiziunile de la noi inca nu sunt in stare de un contract serios, inca o etapa a campionatului mondial de motocross.

Etapa s-a tinut in Portugalia, pe circuitul Agueda.

La clasa MX2, legea a fost facuta de KTM-istii Herlings, olandezul invingator si Van Horeebek, belgianul de pe 2, iar locul al treilea a fost ocupat de Searle, britanicul de la Kawasaki.

In mansa a doua, Searle a reusit victoria in fata lui Herlings, al treilea fiind un alt britanic, Anstie, pe Honda.

La general, batalia se poarta intre eternii ocupanti ai podiumului acestui sezon: Herlings conduce, urmat de Searle si de Van Horeebek.

Clasa MX1 a fost cu surprize. Belgianul Desalle, de la Suzuki, s-a impus in fata lui Pourcell, francezul de la Kawasaki, iar al treilea a fost Cairoli, KTM-istul Italian.

Dupa ploaia din mansa intai, s-a disputat mansa a doua pe o vreme frumoasa, fara ploaie. Locul fruntas a fost ocupat de francezul Paulin de la Kawasaki, Cairoli a sosit al doilea, iar Desalle a venit al treilea.

La general, Cairoli conduce in fata lui Desalle si a lui Paulin.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.