Cauta in stiri

RSS Feed

evenimente

Motorex X-Enduro Raid Iasi 2009

07.10.2009
Foto ©: X-Enduro

In perioada 24-25 octombrie, clubul sportiv X-Enduro impreuna cu Sprint Motors organizeaza la Iasi a doua editie a competitiei Motorex X-Enduro Raid.

Aceasta este destinata in special tuturor pasionatilor de off-road din regiunea Moldovei, organizatorii sperand sa devina o traditie in acesta zona.

Prima zi se va desfasura in poligonul endurocross situat in localitatea Aroneanu, unde pilotii inscrisi la concurs vor parcurge aproximativ 25 de km cronometrati pe un circuit cu diferite obstacole artificiale, fiind astfel testati atat tehnic cat si fizic.

A doua zi de concurs se va desfasura in padurile din zona Bucium-Barnova pe un traseu de 35 km, unde pilotii vor fi cronometrati individual si vor avea parte de numeroase probe speciale (PS-uri). La acestea spectatorii vor putea avea acces pentru a urmari prestatia concurentilor inscrisi.

Ca si anul trecut premiile nu vor lipsi, acestea fiind destul de substantiale multumita sponsorilor Motorex, Pirelli (prin Schumoto) si Sprint Motors.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul X-Enduro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.