Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Nakano in tunelul de vant cu RSV 4

04.02.2009
Foto ©: WSBK

Shinya Nakano a efectuat o serie de teste in tunelul de vant pentru Aprilia, la centrul departamentului de inginerie al Universitatii din Perugia, in colaborare cu echipa producatorului italian de dezvoltare specializata in aerodinamica.

Sesiunea a avut ca scop stabilirea gradului de eficienta a carenajului noului model Aprilia RSV 4 din punct de vedere aerodinamic, si evaluarea necesitatii unor posibile modificari pentru a imbunatati performantele si confortul pilotului, indeosebi pe liniile drepte.

O alta serie de teste similara este programata pentru Max Biaggi in data de 10 februarie.

"A fost o experienta pozitiva si interesanta" a declarat Nakano, "si am ramas impresionat de tehnicienii si dotarile Universitatii din Perugia. Am efectuat mai multe teste pentru pozitia mea de pilotat, facand cateva mici schimbari spre a imbunatati aerodinamica cat mai mult posibil. Din datele obtinute astazi inginerii vor lucra acum pentru a incerca sa faca cateva modificari in timpul sezonului."

"Trebuie sa spun ca din punct de vedere aeronidamic RSV 4 este deja foarte bun si nu are nevoie de modificari imediate. M-am bucurat de ziua de azi, acum abia astept sa ma intorc pe motocicleta, de data aceasta pe pista in urmatorul test de la Phillip Island din 16 februarie."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.