Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Neukirchner explica reteta succesului sau in 2008

21.06.2008
Foto ©: WSBK

Cele doua clasari pe podium din etapa de la Nurburgring a Campionatului Mondial de Superbike sunt doar ultimele realizari marcante ale pilotului de la Suzuki. Max Neukirchner isi continua traseul de succes din acest an competitional, forma sa buna datorandu-se mai multor factori printre care si pregatirea fizica intensiva.

"La sfarsitul anului trecut am gasit un antrenor bun si am efectuat de atunci impreuna cu el multe exercitii fizice"  a declarat Max. Schimbarea de atitudine in ceea ce priveste pregatirea l-a ajutat sa-si revina atat fizic cat si mintal dupa ce a pierdut etapa de la Valencia si s-a accidentat la clavicula, in ultima curba a primei curse cand spaniolul Carlos Checa a intrat in coliziune cu el.

In sprijinul conditiei sale fizice de exceptie a fost si o motocicleta mai buna. "Diferentele fata de motocicleta de anul trecut sunt mari. Are mai multa putere, sasiul este mai bine setat si o cunosc din ce in ce mai bine".

Pana acum Neukirchner s-a clasat de sase ori pe podium, incluzand prima victorie de la Monza, si este pe locul al treilea in clasamentul general la numai 51 de puncte in urma lui Bayliss.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.