Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Neukirchner in fata la calificarile de la Monza

10.05.2008
Foto ©: WSBK

Max Neukirchner (Suzuki Alstare) confirma forma buna din startul sezonului si reuseste cel mai rapid timp, in prima sesiune de calificari de ieri de la Monza.

Sesiunea de 1 ora a fost marcata de duelul dintre Troy Bayliss (Ducati Xerox)  si Yukio Kagayama (Suzuki Alstare), dar cu 3 minute inainte de final, germanul de 25 de ani a preluat pole-ul provizoriu cu timpul de 1minut 45,990 secunde, ce nu a putut fi batut de advesari.

Makoto Tamada, care isi face debutul pe acest circuit, a fost deasemenea impresionant pe Kawasaki-ul sau PSG-1 Corse, japonezul scotand al 4-lea timp.

Randul al doilea a produs deasemenea surprize, cu Jakub Smrz (Guandalini Racing Ducati), Karl Muggeridge (DF Racing Honda) si Kenan Sofuoglu (Hannspree Ten Kate Honda) terminand inaintea lui Michel Fabrizio (Ducati Xerox), recuperat cu succes dupa o operatie.

Ziua a fost dezamagire pentru dublul castigator de anul trecut, Noryuki Haga (Yamaha Motor Italia WSB), care nu a putut sa depaseasca locul 12,  in timp ce Carlos Checa (Hannspree Ten Kate Honda) a iesit doua locuri mai jos, pe 14. Pilotul Sterilgarda Go Eleven Ducati, Max Biaggi, continua sa aiba momente dificile, italianul plasandu-se in afara punctelor, pe 17.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.