Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

Noriyuki Haga a lasat Yamaha pentru Ducati!

07.09.2008
Foto ©: Yamaha

Noriyuki Haga, in prezent pilotul Yamaha Motor Italia WSB, a facut mutarea sezonului plecand de la echipa la care a stat 4 sezoane la concurenta italiana, echipa Ducati Xerox.

“Noriyuki Haga a decis sa treaca la Ducati si ne pare rau deoarece de ani de zile era varful nostru de lance,” a declarat responsabilul de activitati sportive Claudio Consonni.

“Haga -Yamaga era o buna combinatie si ne pare foarte rau pentru ca nu il vom avea alaturi in 2009. In sezonul urmator va sosi noua Yamaha YZF-R1 si ar fi avut o motocicleta puternica cu care sa lupte pentru titlu. Se pare ca Ducati i-a oferit lui Haga 850 de mii de euro, care vor deveni 1,5 milioane in cazul castigarii titlului mondial. E o cifra astronomica pentru SBK, considerand ca Bayliss, triplu campion mondial castiga in 2008 700 de mii de euro. Nu cred ca Haga ne-a lasat pentru bani,” a spus Consonni, el e convins ca impreuna cu Ducati va reusi sa cucereasca titlul mondial care pana acum l-a pierdut pentru putin diverse ori. “Ii uram toate cele bune, desi titlul in 2009 am vrea sa il castigam noi.“

MAX Biaggi in Yamaha in locul lui Haga: e o posibilitate? “Exclud aceasta ipoteza. Pe noi, Yamaha Italia, ar putea sa ne intereseze, Yamaha Motor Company a inchis deja usa. Biaggi a alergat cu ei 4 ani in MotoGP si se pare ca au ramas niste conturi de rezolvat,” a mai declarat Consonni.

Via | Gazzetta

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.