Cauta in stiri

RSS Feed

WSBK

Noutati Fixi Crescent Suzuki

Costi Radoi | 16.02.2012
Foto ©: fixi crescent suzuki

Luni, 13 februarie, au inceput testele oficiale WSBK la Phillip Island in Australia. Insa ceea ce parea o bucurie pt echipa Fixi Crescent Suzuki, care in sfarrsit au primit motoarele de la Yoshimura, s-a dovedit a fi pana la urma un ghinion.

In timpul noptii de dinaintea testului a plouat, iar pista a fost acoperita cu apa, chiar si dupa ce apa s-a mai scurs, pe circuit au mai ramas ceva balti. John Hopkins, care era deja dupa perioada de recuperare cu mana sa, conducand motocicleta specificatie 2011 cu ceva modificari, a facut un high-side si…a rupt mana dreapta, aceeasi pentru care a avut nevoie de recuperarea dupa amputarea unei bucati a unui deget. Acest lucru se intampla in timp ce Jack Valentine, team manager-ul echipei, chiar era multumit de timpii scosi de Hopkins.

Daca in prima zi s-au folosit motocicletele specificatie 2011, de a doua zi s-a trecut la motocicletele specificatie 2012. Dupa ceva probleme tehnice la partea electrica, Leon Camier s-a adaptat noii motociclete, insa a adauat ca mai este de munca la ea pentru a imbunatati timpii pe tur.

Josh Brooks, pilotul Tyco Suzuki din BSB, care l-a inlocuit pe Hopkins pt a treia zi oficiala de teste, s-a aratat nemultumit de set-up-ul motocicletei, deoarece nu se potrivea stilului sau, Suzuki-ul fiind setat pe stilul lui Hopkins. Catre finalul zilei deja era multumit cu set-up-ul furcii fata, insa la amortizorul spate a mai ramas de lucrat.

Valentine s-a declarat norocos ca l-a putut lua pe Brooks in echipa, deoarece este clar ca Hopkins nu va putea reveni la testele, antrenamentele si mai ales prima cursa a sezonului, ce incepe pe 26 februarie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.