Cauta in stiri

RSS Feed

competitii off-road

Nu rata cel mai dur raliu din lume, vino la Red Bull Romaniacs 2009

10.08.2009
Foto ©: Red Bull Photofiles

Mai sunt doar 5 zile pana la startul celei de a sasea editii a Red Bull Romaniacs 2009, cel mai dificil raliu hard enduro din lume.

Vino alaturi de noi sa vezi de ce piloti din peste 20 de tari si de pe patru continente vin sa isi depaseasca limitele in Carpati. Cel mai titrat rider de la Red Bull Romanaics - Cyril Despres 3 victorii - revine in Romania pentru a-si redobandi titlul, care anul trecut a ajuns la trialistul Graham Jarvis. Daca va reusi sa castige, acesta va fi cel mai important titlu obtinut de Cyril in acest an, dupa ce in ianuarie, la Dakar, a fost nevoit sa cedeze in fata lui Marc Coma.

Pilotii romani Mani Gyenes, Alex Garbacea
- inscrisi la categoria Experti Single - sunt favoriti la top 5, de la Mani asteptandu-se chiar si o victorie in ciuda problemelor pe care le are la genunchiul drept. La Experti Echipe team-ul lui Romeo Dunca si al lui Francois Vulliet are mari sanse sa revina pe podium dupa locul doi din 2006. Iar la Hobby atentia publicului va fi indreptata catre Tip Til Team, echipa din care fac parte Dani Otil si Krisztian Nagy.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.