Cauta in stiri

RSS Feed

world superbike

O noua runda in Africa de Sud confirmata pentru calendarul 2009 World Superbike

15.09.2008
Foto ©: Kyalami Grand Prix Circuit

Guvernul provinciei Gauteng din Africa de Sud a confirmat duminica intr-o conferinta de presa ca vor adauga un eveniment incitant in calendarul sporturilor cu motor din provincie prin anuntul ca World Superbike se va intoarce la circuitul Kyalami pentru prima data din 2002.

Evenimentul Campionatului Mondial de Superbike va avea loc intre 15 si 17 mai 2009 la Kyalami Grand Prix Circuit din Johannesburg.

Premierul Mbhazima Shilowa a declarat:
"Acest eveniment va intari imaginea de brand a provinciei Gauteng ca o adevarata casa a sporturilor competitive. Va atrage investitii si va promova turismul care in schimb ne vor ajuta sa dezvoltam economia provinciei si sa luptam cu saracia si somajul."

Paul Mashatile, ministrul de finante si economie din Gauteng, a adaugat:
"Intoarcerea Campionatului de Superbike la Gauteng face parte din planul nostru de dezvoltare a sporturilor din regiune. Asemenea competitii motorsport au potentialul de a accelera cresterea economica si de a crea locuri de munca astfel incat sunt foarte incantat pentru 2009 si ce va insemna pentru economia din Gauteng."

Paolo Ciabatti, SBK General Manager, a declarat: "Intoarcerea campionatului in provincia Gauteng este foarte incitanta. Sunt foarte entuziasmat de noul parteneriat cu Guvernul din Gauteng. Acesta s-a intamplat intr-un moment deosebit, campionatul fiind in plina dezvoltare si stiu ca evenimentul din Africa de Sud va fi un succes."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.